Sretna Nova 2022.godina !

Iza nas je još jedna uspješna godina. Iako smo i u 2021. godini radili sa ograničenim kapacitetima, broj kulturnih sadržaja i aktivnosti je bio na zadovoljavajućem nivou.
 U 2021. godini smo obilježili 65 godina postojanja Centra za kulturu. Povodom toga, po prvi put rađena je pozorišna predstava u produkciji naše ustanove, “Žena koja je skuhala svog muža”, u režiji Miroljuba Mijatovića.
U 2021. godini smo bili domaćini “3. Glumačkog kampa-Kamenica 2021.” gdje smo u prelijepom izletištu Kamenica, u trajanju tri dana, ugostili mlade glumce iz Zenica, Kaknja, Žepča i naravno naše polaznike “Škole glume”.
U prethodnoj godini imali smo i koncert poznate bosanskohercegovačke grupe “Divanhana”. Prelijepa noć, pod otvorenim nebom uz sevdah.
Nabrojali smo samo samo neke od aktivnosti koje su obilježili 2021. u Centru za kulturu, a kroz foto zapis vam donosimo i ostale kulturno-zabavne aktivnosti na kojima smo mi bili nosioci aktivnosti ili kao partner u realizaciji istih.
Svim našim posjetiocima, i onima koji će to postati u ovoj godini, želimo sretnu i uspješnu 2022. godinu. Vaš Centar za kulturu ❤
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin