Filmovi u Centru za kulturu, petak 14.01.2022.

Nakon kraće pauze, i na početku 2022. godine nastavljamo sa prikazivanjem filmova u Centru za kulturu, i to u petak, 14. januara 2022. godine.
Obzirom da je vrijeme raspusta za naše najmlađe smo pripremili dva filma, a za one malo hrabrije kultni horor VRISAK 🥶
🔹CLIFORD – Veliki crveni pas ( 14.01.2022. od 16:00 sati)
Kada srednjoškolka Emili Elizabet (Darby Camp) sretne magičnog spasioca životinja (John Cleese) koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama (Sienna Guillori) poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi (Jack Vhitehall) kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svijet kako se voli veliko!
🔹PJEVAJMO 2 ( 14.01.2022. u 18:00 sati)
U vrijeme nogogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama, dok se uvijek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svjetskoj prijestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvijezdu na svijetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono Vox, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.
🔹VRISAK ( 14.01.2022. u 20:00 sati)
Dvadeset pet godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Vudsboro, novi
ubica je navukao Goustfejs masku i počinje da ganja grupu tinejdžera kako bi oživeo
tajne iz smrtonosne prošlosti grada. Nev Kembel („Sidni Preskot“), Kortni Koks („Gejl
Veders“) i Dejvid Arket („Djui Rajli“) vraćaju se svojim kultnim ulogama u VRISKU.
Vidimo se u petak, 14.01. 2022. Cijena ulaznice je 4 KM.
Dobrodošli
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin