Božićni koncert u Velikoj sali Centra za kulturu

U organizaciji HKD “Napredak”- podružnica Zavidovići i župe Sv. Josipa Zavidovići u  nedjelju, 15. decembra u Centru za kulturu u Zavidovićima održan je Božićni koncert.Ovaj  lijepi događaj okupio je veliki broj posjetioca tako da je Velika sala Centra za kulturu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.Na početku programa prisutnima se u ime domaćina i organizatora pozdravnim riječima obratio predsjednik podružnice Tomislav Knežević.
„ Sam Božić je vrijeme zbližavanja i radosti. Radosni su oni koji slave Božić kao svoj blagdan, ali i svi ljudi dobre volje, ne zato što slave Božić, nego što žele sudjelovati u radosti svojih susjeda, sugrađana koji slave. Zato je iskrena želja da što više te radosti bude i na našim prostorima, u našem gradu, gdje živimo jedni s drugima u različitostima, voleći svoje , a poštivajući tuđe“, istakao je u svom obraćanju predsjednik,HKD “Napredak”- podružnica Zavidovići, Tomislav Knežević.
Pred mnogobrojnom i raspjevanom publikom predstavili su se mladi župe Zavidovići, Žepče i Globarica, te župni zborovi iz Žepča, Lug-Brankovića, Bistrice i Zavidovića. Program u Zavidovićima svojim nastupom uveličali su  tamburaši iz Vareša i vokalna skupina iz Usore i Tešnja.

Nakon službenog dijela programa ugodno druženje sudionika i uzvanika nastavljeno je uz muziku u Hrvatskom  Domu  Zavidovići.( Radio Žepče).

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin