Frozen 2 i Gospodarica zla 2 u Centru za kulturu

Dugo očekivani nastavak FROZEN 2 i GOSPODARICA ZLA 2, četvrtak 5.12. 2019. u 18 i 20 sati Velika sala Centra za kulturu

FROZEN 2( Snježno kraljevstvo 2)

Nakon FROZEN 1 koji  je 2013 godine bio pozdravljen od strane kritičara i imao je veliku popularnost kod publike, što mu je donijelu zaradu na box office-u od 1,2 milijarde dolara što je najveća zarada ikada za animirani film, na red je došao i nastavak mega popularnog animiranog filma FROZEN 2.

Elsa, Anna, Kristoff i Olaf odlaze duboko u šumu da bi saznali istinu o drevnoj misteriji njihovog kraljevsta. Kratki je to opis novog nastavka crtića Frozen, hita iz 2013. godine koji je sve klince naprosto očarao. Novi nastavak, koji će, ne sumnjamo postati i više nego popularan imat ćemo priliku pogledati u ČETVRTAK, 5.12.2019. u 18:00 sati.

Ulaz : 4 KM

GOSPODARICA ZLA  2 ( 3 D )

“Grdana – Gospodarica zla” je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma “Grdana – Zla vila”, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako povrijeđena, proklela princezu Auroru. Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

Nastavak ovog filma imat ćete priliku pogledati u četvrtak, 5.12.2019. godine u 20:00 sati.

Ulaz : 4 KM

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin